Beşiktaş’ın iki saygın sağlık kuruluşu Ota Tıp Merkezi ve Jinemed Hastanesi güçlerini ” OTA & Jinemed Hastanesi’ ” adı altında birleştirdi. Müşteri memnuniyeti ve kalite standartlarının on planda tutulduğu Fulya Jinemed’in hastanecilik tecrübesi ile OTA’ nın geniş poliklinik ağı ve SGK güvencesine sahip hastaya hizmet verme avantajı bir araya getirilmiştir. SGK ve tüm özel sağlık sigortaları ile anlaşması bulunan hastanemizde, bu birleşme ile poliklinik hizmeti verilen branş sayısı da artmış, kadromuza bir çok yeni dalda uzman doktorlar katılmıştır.

Koruyucu Hekimlik uygulamaları ve konforu hastanesi ile “Kanıta dayalı Tıp” felsefesini ilke edinerek, hasta memnuniyeti odaklı çalışan, sektöründe öncü uygulamalar geliştirmiş OTA & Jinemed Hastanesi, bu birleşme ile toplumun her kesiminden hastayı yüksek kalitede sağlık hizmeti ile buluşturmayı hedeflemektedir. Merkezlerimizde uzman doktorlarımız, profesyonel ekibimiz ve modern tanı yöntemlerimiz ile sağlığınızı sizin kadar önemseyen bir hizmet felsefesi ile çalışılmaktadır. Bu felsefe doğrultusunda sizlere sunduğumuz tüm hizmetler, uluslararası alanda kabul görmüş sağlıklı ve güvenilir yöntemleri içerir.

Sağlıklı ve mutlu günler dilerken diyoruz ki;
“Hayat bizimle başlar”